Slik får du rabatter når du handler med kredittkort!

Kredittkort har de siste årene fått et ufortjent dårlig rykte. Dette tror jeg i hovedsak kommer av at programmer som Luksusfellen drar frem alle de negative eksemplene med folk som ikke klarer å betale avdragene sine. Det finnes faktisk en rekke fordeler med kredittkort!

Visste du for eksempel at du kan få rabatter hos en rekke forskjellige nettbutikker, blant annet Nelly, når du handler med kredittkort? Jeg bruker selv et kredittkort som heter Re:member når jeg handler klær osv. online. Når jeg bruker det får jeg for eksempel 10% rabatt på Blush, og på Nelly får man 12% rabatt på alt man handler! Andre kredittkort har gode cashback tilbud i tillegg.

Betaler du regningene før den rentefrie perioden er ute er det mange penger å spare ved å handle med kredittkort. Du slipper nemlig å betale renter før den rentefrie perioden er over. Denne perioden er på mellom 30-50 dager. Betaler du innen denne perioden utløper koster det ikke ett øre å ha kredittkort! Dessuten gir kredittkort økt sikkerhet når du handler online. Kommer ikke varen du har bestilt? Da klager du bare til utstederen av kredittkortet så får du tilbake pengene!

Hvilke kredittkort anbefaler så jeg? AnbefalteKredittkort.com har en oversiktlig og god guide som gjør det lett å sammenligne og finne det beste kortet for deg. Jeg anbefaler at du går inn å sjekker ut kredittkortsiden deres som du finner her. Min personlinge favoritt er re:member kortet, fordi de gir så gode rabatter på over 200 nettbutikker.

 

hits